torstai 3. marraskuuta 2011

Look at all this money, ain't that some shit?


Nyt kun syksy taas on tullu niin voitte vaan arvata kuka eksyi heti ensimmäisenä ihailemaan
vaatteita ties kuinka monelle nettisivustolle. Äitin sanojen mukaan 'syksyisin sä menet ihan noista rytkyistä sekaisin'.
No mut eniveis, oon etenkin pipohullu ja käytiin tossa keskiviikko iltana mun merkkitarkalle (pakko olla merkkisettii muuten oon nolo hohoho) broidille hupparia myllyn stadiumista ja näin jo kilometrin etäisyydeltä sen piporivistön. (HAAAAALLELUJA!*torvia**viuluja**harppu*)
TAHDON TAHDON TAHDON!
Siinä minä sitten seisoin volcomin turkoosi pipo kädessä kuin lapsi karkkikaupassa, silmät sädehtien ja miettien lähdenkö mummolla käymään vai kummisedällä (money on my mind psst)
En malta odottaa kun ollaan tässä äidin kanssa siivottu ja lähdetään käymään skanssin kauppakeskuksessa, et tulenko joku kiva pipo päässä takaisin :) HIGH HOPES? yes.



niin ja sainhan tossa pari päivää sitten tollasen karvamyssynkin ja tietysti äiti oli ylpeä kun tytär ei palelluta päätään niin ei tarvinnu edes omasta pussista maksaa jeejee (broidi sano et näytän just siltä et juoksen porojen peräs keihäs kädes.......)



mut jeejee tää päivä menee siivoiluun ja sit lähdetään maman kanssa taas kiertelemään kauppoihin! Katellaan jos tulis vaikka huomenna uutta settii jos nyt saan jotain tuliaisia tuolta skanssista :)

ciao m8s!




4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei noita pipoja yms löytyy täältä: www.dropinmarket.com !!

saat myös -10% alennusta koodilla sealings

alennus käy myös jo valmiiksi alennuksessa oleviin tuotteisiin!

suosittelen kovasti, mukaan tulee myös yleensä tarroja ja muuta pikkusälää! :)

Karoliina kirjoitti...

wow nyt vaan kolehti pystyyn ja rupeen tekee nami hankintoja :-)

tänks infost !

PINGU kirjoitti...

SMC D::F:D:dsDD

Karoliina kirjoitti...

hv roope :D::DD just jees !