sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Tästä on hyvä viikonloppu tehty.

1352461177.jpg1352461223.jpg
10112012000_q1.jpg
jaaahaha







...



Perjantaina olin koiravahtina jälleen ja vietin laatuaikaa mun lempiturrejen kanssa. ♥ Käytiin lenkillä ja
pidin criminal minds maratoonia koko aamupäivän jonin äitillä :) Naatiskeltiin hyvää italianpataa ja siemailtiin parit lasilliset punaviintä jonka jälkeen päätin että koska Joni oli iltavuorossa enkä tahtonu lähteä kotiin rypemään yksin sohvan pohjalle, jäin sitten yöks sunaan ja kävin kaupasta hakemassa lisää seurajuomaa.
Hyvän seuran ja turisemisen keskellä aika tietty vierähti ja Jonikin päätti sitten liittyä seuraan (oikeesti se ei vaan halunnu mennä yksin kotiin:D myönnä). Lauantaina sitten sillä oli aamuvuoro jo heti kuuden aikaan joten jäin vielä pötköttelemään koirien keskelle ja lähdin vasta iltapäivällä kaupan kautta kotiin. Kotona ei pahemmin jaksettu kumpikaan panostaa ruokaan joten iskettiin tuna ja salami pitsat uuniin, hyihyi hieman nyt lipsuttu vklppuna terveellisestä elämäntavasta. Sitte Simo ja Kaisla tuli normaaliin malliin meille viettämään iltaa ja pelattiin useampi kierros korttia elikkä meidän kohdalla se kääntyi sitten juomapeliksi :D Ihan hauskaa se oli, paitsi keksin itse säännön yhdellä kierroksella ettei saa kysyä kysymyksiä tai joutuu juomaan ja se sitten tais koitua vaan omaks kohtalokseni :D (mm. kysyin viidesti jonilta 'mitä mitä hä mitä MITÄ?'....)
no loppuyöstä oltiin juoksenneltu keinumassa yms muuta 'täytimme juuri viisitoista' ikäisten touhua idunno.
Aamulla ku herättiin ni olo tietysti ei ollu mitenkää kehumisen arvone ja meinasin jo luvata et ens vklppuna ei todellakaan oteta promillejuomia kehiin kunnes muistin et frendejä tulossa meille tampereelta asti :D nojaa voihan sitä sitten sanoa et hieman rauhallisemmin jos ottais.
Nyt kuitenki tämä ilta pyhitetään hedelmäsalaatille, teelle ja MTV music awardseille, ja tsempitetää mahdollisemman monta palkintopystiä kaikille lemppareille :) (Jay-Z, Kanye West, Drake, A$AP Rocky)
Eli laiskaa ja mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja: