torstai 29. marraskuuta 2012

viva la vida


Laitoin joulutähden ikkunaan, sytytin kynttilän ja otin ylipaisuneen pannukakun uunista.
Olisitte nähneet mun ilmeen tänä aamuna kun heräsin lumikolan ääneen, ihan kuin pikku tyttö jouluna :D Heti sysäsin verhot ikkunasta sivuun ja ekaa kertaa ulkona näytti siltä että vihdoin talvi.
En voi laskea niitä paria lumiklönttiä kunnon ensilumeksi mitä nähtiin kuukausi takaperin, mut nyt näytti jo talvelta! Plussia on mm. saan paistella pipareita koska joulufiilis, hyvästi vesitihku ja kuralätäköt hetkeksi, tervetuloa talvikengät ja takki (jotka vieläkin ovat äidin luona turussa..). Ja fiilis että saadaan kerrankin järjestää hyvät pikkujoulut mihin kuuluu myös toki lumikasassa pyöriskely. 
Miinuksia nyt jos täytyy myös mainita, niin lumipyryn mukana tullut tuuli tempaisi meidän portin aamulla auki joten kun menin pistämään sitä kiinni ni tottakai tämä ihminen pystyy lentämään kahden (huom KAHDEN) metrin matkalla jo selälleen :D eli liukastelukausi alkoi minun kohdallani virallisesti, emme omista lumikolaa joten hautaudutaan Jonin kanssa varmaan perjantain jälkeen mökkiimme lumivallien alle (lupasivat 30cm lunta..), ja ikuisena kesätyttönä palellun tonne mun super ohkasissa housuissa.
No mutta toivon suuresti ettei noi lumet tee äkkikatoamista tänä talvena enää, ja vois olla vaihteeksi kunnon valkoinen joulu :--)
Ensi viikolla olisi siis määrä järjestää pienimuotoiset pikkujoulut parhaille ystäville ja päästään Jeanetten kans leipomaan joulutorttuja ja pipareita, en malta odottaa!
Sitten vähän päälle viikon päästä pääsen mamin katon alle turkuun tekemään tonttu hankintoja ja vklpuksi lähdetään keski-suomeen maalle sukulaisten järjestämään puurojuhlaan.
Niin paljon kaikkea kivaa tiedossa etten meinaa pysyä sukissani ♥

Mukavaa alkavaa joulukuuta kaikille ja odotelkaamme joulua! (ps thank god movember on ohi kohta ja Jonikin pääsee painostuksen alaisena luopumaan sen kalapuikko viiksistä mhee)

lovely pics weit

6 kommenttia:

Fia kirjoitti...

IHANIA kuvia (: hyvää joulun odotusta sinnekkin

Karoliina kirjoitti...

Fia,

haha kiitos ihanan weheartit sivuston :) ja kiitoskiitos<3

Anonyymi kirjoitti...

aina vaan netistä otettuja kuvia

Karoliina kirjoitti...

en omista tällä hetkellä kuin oma kämäsen nokian puhelimessa olevan kameran joten enpä sillä taida lähteä räpsimään :D inspiraatio ei enää riitä huonolaatuisiin kuviin.

Ja mitä sitten?
Omasta mielestäni nuo kauniit kuvat sopivat juuri tähän aiheeseen ja tuovat koristusta muuten tuohon värittömään postaukseen :)

-Karo

Laura K kirjoitti...

tulipa kauhia joulufiilis päälle :--)

Karoliina kirjoitti...

Laura, jep itellä se on vaivannu jo päälle kuukauden :D enää vajaa kuukausi ni saa rauhassa hössöttää joulua!