torstai 18. huhtikuuta 2013

18/4





Mä ja mun vähäinen kuvamatsku tultii nopsaa moikkailee! Tää viikko menny vaa duunin paris ja siihen on tietty kuulunu viiden herätykset yhghgh.. Onneks mul on aivan mahti viikonloppu tulossa, ollaa lähös Jonin mutsin kans risteilylle ja ne on yleensä tähänki asti ollu aika railakkaita reissuja :D Melkee voisin vannoo et yhenkää frendin kans ei tuu olemaa nii hauskaa ku Bibin kans. Jotenki sillo ei rahaa ruveta laskemaa ja irrotellaan ihan täysillä.
Huomenna siis nokka kohti tallinnaa ja hullun halpoi vappujuomia vartenhan sinne mennään (:D) jotenki tuntuu vaan hyvält vetästä nää kotimaan murheet maton alle edes yhdeks vklpuks, tietty ku lauantaina tullaan bäkkii ni pari hyvää frendii tulos tähä meille varmaa tekee safkaa ja pikkase testaillaa mun tuliaisia.
Normisti viel ku lähtee cruiselle ni sinne mennää sil 'ostetaa parit sämpylät jostai halvast kahvilast ja tallinnas sit heseen' mut täl kertaa ollaa jopa panostettu hyvään hyttiin, buffettiin ja päätetty et jos lauantaina jalka kantaa ni sit fiinisti johki raflaan safkailee :D yeah!
Mut kuvia tietysti tulee olemaan enemmän, vaikka mun uskollinen nokia ei takaakaan parast laatua ni varmast tänne sunnuntaina viimeistään yritän vähä kuvamatskuu iskeä. Ei siin, hyvii viikonloppui kaikille :--) naattikaa, niin mäki teen!


Ei kommentteja: