keskiviikko 19. syyskuuta 2012

ätshiu

Kuten otsikosta osaatte varmaan päätellä, niin nyt se syysflunssa iski sitten tännekki torppaan. Ei pahemmin
oo jaksanu oikeen mitään tehdä, viime yön yskin ja tukehduin melkei kuoliaaks ja herättelin Jonia vähän väliä,    
neljän aikaan keittelin teetä, menin takas nukkumaan ja taas sama homma.
Siinä sitten yön aikana olin pätkittäin tuupahdellu sohvalle ja sängyn pohjalle, mutta en kuitenkaa saanu nukuttua mitään 'syvää' unta ja aamulla kun herätyskello pärähti tossa 07:00 soimaan ni kirosin kaikki maailman kolkat suoraan helvettiin.
Ei siinä muuta ku kahvia viis kuppia nassuun ja vantaalle työhaastatteluun. Siellä sit tekopirteenä yritin vakuuttaa olevani hirmuisen tunnollinen ja ahkera työntekijä samalla ku joka toinen sana yskin kainaloon.

Mjaa kyllä ne sanoivat, että minusta tykkäsivät paljon ja että ottavat yhteyttä - siltikään en vielä hurraa tai juhli mitään ennenkuin nimet on paperissa ja kaikki varmaa.
Siitä sitten pitemmän kaavan kautta tulin kotiin ja suoraan lähettiin piipahtamaan Jonin äitillä syömässä (nukuin melkei sohvalla peppi haukku sylissä koko sen ajan) Ja kotiin tullessa ei pahemmin tehty muuta ku minä datasin silmät ristissä ja Joni pelasi intopinkeenä:D
Nyt sitte vielä plussana tarttu hirmune hedari ja aattelinki et blogijuttujen jälkeen vois suoraa päätä mennä sängyn pohjalle tee kuppeineni kanssa. Tsemppiä minä ja mun tulevat yöunet :(



toivottavasti useimmat teistä väistää tän pahuksen viruksen, joka tapauksessa hienoja keskiviikko iltoja kaikille :)!


karoliina

Ei kommentteja: