torstai 27. syyskuuta 2012

100 postausta täynnä!

Tiistaista piti tulla tänne päivittämään ja silmät meinaa lupsahtaa kiinni kokoajan :D Erittäin fiksu hetki siis istua latelemaan sanoja valkoselle pohjalle.
Mun eilinen päivä oli kokonaisuudessaan loistava ja vietin koko iltapäivän Nennan kanssa kierrellen Forumia ja muita kauppakeskuksia ympäri. Silmänruoka ostoksilla siis, ni ei lompakolle mitenkään kallis reissu.
Löysin kyl H&M:n vaaterekeistä superkivoja vaatteita ja ehkä ihan hyvä etten oo pitkään aikaan käyny itteeni noissa kaupoissa kiusaamassa koska vikatki rahat ois jo menny. No siinä käytiin Arnoldsilla smoothiet hörppimässä, latelemassa pöytään kaikki meidän yli vuoden aikaset tapahtumat ja voi että! Hirvee ikävä oli ollu Nerhoa :( Onneks tyty asuu nyt stadissa ni ei oo pitkä matka kylään ja nähdään varmasti useampaankin otteeseen. Illalla sitten Jonin kanssa mentiin The Circukseen katselemaan Fun.ia ja Walk the Moonia. Oikein loistavia oli molemmat, tosin WTM:n kohdalla meinasin nukahtaa pystyyn + 2 pientä ylihinnoteltua siideriä tais toimia enemmänki yömyssynä kuin tunnelman nostattajana :D
Istuskeltiin jossai lattialla siinä vaiheessa kun Fun. roudasi kamojaan lavalle ja sitten kun ne alotti ni fiilis nous lattiarajasta kattoon aika nopsaa!
Erittäin hyviä livenä, Nate Ruessin ääni aivan ylimahtava, yleisö aivan täysillä mukana ja en muista millon oisin viimeks ollu keikalla missä kaikki laulo yhdessä mukana ja oli niin hienoa !
Steissille ja kotiin > suoraan pää tyynyyn, oli kyl nii ryytyny olo et huhheijakkaa:D

Tänään sit heräilin tossa kymmenen jälkeen ja tuntu et oon iha poikki vieläkin, mikä vaan kertoo siitä et ei taida tän naisen jalat olla enää nii nuoret kuin bring me the horizon keikoilla lol
Ajattelin tossa pistää tänne hienoja laadukkaita phonephotoja vielä, kiehauttaa teet ja lähtee suorinta tietä koisimaan.
Ps. okei olen jumissa pilvilinnassa eli toisin sanoen barneysin sivustolla. voi juku antakaa mun nyt voittaa jo se lottopotti pls






ja pakko laittaa vielä parit unelma popot barneysilta tähän :( ihania!
vaikka en osaa edes kävellä tollasilla koroilla, niin ehkä joku kaunis päivä opin vielä ja kävelisin huojumatta kuten fashionmuusani Blair, a girl can dream..





jatkan vielä tätä haaveilua täällä näytön toisella puolen ja sitten pehkuihin :)
Keskiviikkoja/torstaita kaikille !

-Karo

Ei kommentteja: